Menn bøsse med store pupper løpeklær menn

Tips og råd til nybegynnere Turjenter. Glade damer i huset « Sambåndet Lyst på en date? Det fikser mobilen - DN. Design, møbler og hjemmeinnredning på nettet - ROOM Voksne damer på telttur med pulk - Ut. Er det noe galt i at jeg blir kåt på damer på med store - Ung.

Normann - bak Deilige Damer. Gratis bilder av nakne voksne damer, se alle våre nakne damer. Herodes Falsk — Wikiquote. Das könnte Sie auch interessieren: Den richtigen Broker finden: Man ser for eksempel at majoriteten av ledere i oljebransjen og IT er menn, nettopp fordi de utgjør den store majoriteten av folket som tar utdannelser innen disse fagfeltene.

Likestilling betyr like muligheter til å oppnå noe, forutsatt lik innsats, like gode meritter og så videre. Premisset om at det forutsatt at mulighetene er like vil bli en fordeling vil bare fungere dersom det ikke eksisterer forskjeller mellom mannlige individer og kvinnelige individer. For eksempel, dersom firmaer ønsker å tjene penger, ledelsen i et selskap ofte har bonuser knyttet til selskapets inntjening og eierne av selskapet ønsker mest mulig fortjeneste på sin kapital.

Da må jo konklusjonen være en av følgende: B Kvinner betales ikke mindre enn menn for den samme jobben, men for en annerledes jobb. C Delvis relatert til B, kvinner må være villige til å gjøre den samme jobben for mindre penger. De har jo muligheten til å finne seg en ny jobb dersom de anser seg selv underbetalt i forhold til mannlige kollegaer. Den boksen du snakker om når det gjelder utseende gjelder også for tanke og meninger. Norge er et land basert på konformitet mer enn noe annet.

Dersom man våger å påstå at feminismen du representerer ikke er basert på fakta og logikk men på en subjektiv oppfattelse og indoktrinering som gjør at man er overlatt til subjektiv persepsjon fremfor å se at kvinner har skylden for kvinners posisjon i samfunnet. Det vitner rett og slett om en forventning om at kjønnene er identiske og at når dette viser seg å ikke ha hold i virkeligheten så har man to valg som feminist, diskriminering eller ad hoc.

Når man ser at kvinner velger tradisjonelle kvinneyrker og menn velger tradisjonelle mannsyrker. Menn tar ofte større risiko, kvinner velger trykke felt.

Det er vanskelig å dømme denne påstanden ut i fra fakta som sann eller usann, rett og slett fordi det ikke eksisterer noe bevis for eller mot. Det største problemet med feminisme er dessverre dens mangel på vilje til å se og aksepterere hver enkelt person som et individ som tar egne valg.

Man fokuserer på et helt kjønn, hvor hvert enkelt medlem har sine egne verdier og sine egne ønsker om hvordan de vil tilbringe sine liv. Grunnen til at feminisme fungere så fint med sosialisme er nettopp fordi begge to er kollektivistiske og begge to er lite fokusert på individene som utgjør en gruppe. S den «gutteklubben GREI» diatriben din er: B Du begår den samme feilen som de som generaliserer om feminister. Fallacy of hasty generalization C Kvinner og menn har ofte forskjellige kommunikasjonsstiler http: Kankje lese bloggen først, det er ein homofil mann som har skreve sjølv om det ikkje er kriterie for god eller dårlig blogg..

Jeg skummet bare teksten fordi det står jo bare vås, jeg leste det som at han er en godt gift mann! Det føles GODT når en av gutta tar bladet fra munnen for å støtte kvinnekamp. Du mener det føles godt når en kvinnesjåvinist har klart å hjernevaske mannen sin? Bloggen er skreve av ein homofil mann som kallar seg sjølv feminist. Kan vel derfor diskuterast om han er ein av gutta. Jeg har vel for faen aldri tvunget noen jenter til å få seg silikonpupper eller botoxlepper.

Tvert i mot, jeg prøver å fraråde både kjæreste og venninner å gjøre slikt. Har aldri forstått meg på heterofile menn som er feminister. Det er så selvmotsigende. Hvite, heterofile menn kan alltid hakkes på, uansett. Jeg har en kjæreste som har ei 16 år gammel lillesøster, hun ønsket seg butox i leppene til jul.

Jeg vet ikke hva som er poenget med bloggen din, det er bare fjas! Prøver du å si at det er menn sin feil at jenter tar idiotiske valg, og alle deres nederlag er fordi menn undertrykker dem? Jeg er dritt lei av å ramle over slikt feminist-preik. Hadde det ikke vært for de innholdsrike kommentarene IT, tulletall som får meg til å le høyt og hygge meg etterpå.

Det gjør det for å se bedre ut enn de andre damene, det der har ingenting med antifeminisme å gjøre. Det er ikke menns feil at kvinner gjør dumme valg! Og hva så om noen tar brystimplanter?

Det er da opp til dem? Om noen ytterst få jenter i årsalderen gjør dette, er det ikke samfunnet det er noe galt med heller, men deres foreldre som lar dem gjøre det! Det du aldri hører noe om er hovedgrunnen til at det er færre kvinner i lederstillinger: Det er færre kvinner generelt i bransjer med hierarki. Alle vet jo at sykepleierlinja er full av kvinner, mens ingeniørutdanningene er overrepresentert av menn.

Da sier det seg selv at flere menn havner i lederstillinger totalt sett. Men det har ikke noe med samfunnet å gjøre. Kvinner generelt trekkes mer mot yrker hvor de kan ta vare på andre og være sosiale enn menn. Menn trekkes mot yrker de kan bygge og skape ting. Det at fordelingen er større i frie Norge enn i noe annet land, bør gi en vekker til folket.

Kvinner VIL være sykepleiere. Menn VIL være ingeniører. Det at to personer i samme stilling med ulikt kjønn tjener ulikt, kan ha med ansinitet å gjøre også. For tro meg, var det visst at det var slik, kunne en kvinne enkelt klagd og fått samme lønn.

Du e greit ute å kjøre for å sei det enkelt… det e fin likestilling i landet! Kvinnene blir prioritert innenfor det mesta og får faktisk møje lettere krav innenfor enkelting som for eksempel læreplasser og skolegang på vgs yrkesfaglige, uansett hvordan de stiller ett kravene.. Det du seie me kroppsbilde e heilt rett, men det har då ingenting me at kvinner fikk stemmerett eller likestillingen i landet… At denne her kompisen din ikke liker å jobbe for en kvinnelig leder e han holdningsproblem ikkje ditt!

Det fins enkeltpersoner som er rasister i verden det fins alt slags mulige idioter… ikke noe vi kan gjøre noe med, hans holdning får være hans holdning uten du ska begynna å konstatera at sånn e det her i lanne, me diskriminere kvinnene våre! Og kvinner har putta oss og ikke minst barna i denne situasjonen med den kyniske opptattheten de har av utseende. Når enkelte ikke alle feminister bruker all sin tid på og rakke ned på menn for og være menn så er de ikke noe bedre enn mannsjåvinistene fra gammle dager de sprer løgner og fordommer så er det på tide at vi sier oss lei av feminismen.

Det er fremdeles noe som heter kvinner og barn 1. Menn tjener mer penger ja det er et fakta,men vi har også farligere jobber som gir risiko tillegg kvinner i millitæret nei de slipper fordi de er kvinner kvinnelige fiskere det dør fiskere hvert år er noen av dem kvinner?

Feminisme var noe vi virkelig trengte på et tidspunkt nå trenger vi Maskulinismen. For idag er det menn som bli diskriminert.

Vi får tilogmed skylda av andre menn fordi kvinner putter dritt i kroppen sin …. Det er iallefall min erfaring. Hva legger DU i begrepet likestilling? Jeg synes forøvrig også at det er litt rart at feminister kun roper høyt om likestilling og kvotering når det kommer til yrker og stillinger der man har makt, f eks lederstillinger. Hvorfor står ikke feministene på barrikadene for å få flere kvinner inn i gruvedriften og i militæret?

Med andre ord, hun har selv plassert seg i fengsel. Det nytter ikke å komme med offer-rollen og skylde på media, andre kvinner, mennene eller grønne menn på Mars.

Vi har alle egen vilje, må ta eget ansvar for egne valg og leve med konsekvensene. Alt annet er komplett tullball og forsterker bare de problemene man evt ønsker å unngå! Eller, hadde du kanskje synes det ville vært kvinnefrigjørende at din 12år gammle datters nakne kropp florerte på internett?!? Ditt snevre syn på kvinners VALG er like mannsjåvinistisk som noe annet! Eeeeelsker setningen «får brystimplantater til konfirmasjonen, sprøyter inn kjemikalier i huden for å bli brune, pumper botox inn i ansiktet, sveiser på hår fra asiatiske prostituerte for å se lekre ut, bleker rumpehullet og napper vekk alt som ligner på liv er ikke dette frigjøring, det et et fengsel på linje med korsett og mangel på valgfrihet.

Kjønnsroller er i stor grad definert i genene våre, ikke noe vi sosialiseres til. Jeg er ikke helt sikker på hvor du vil med innlegget, men jeg tolker det som at du mener at samfunnet setter gutter og jenter i forskjellige roller allerede i barnehagestadiet, og at jenter derfor har et dårligere utgangspunkt pga av rollen de settes i? Jeg har studert evolusjonsbiologi og seksuell seleksjon ved NTNU. La meg få legge fram mitt syn om kjønnsroller.

Jeg vil generalisere mye her, men når man snakker generelt om menn og kvinner må man det. Det finnes unntak til det jeg skriver under, men det gjør det ikke mindre sant. Alt har sine røtter i sex. Når en kvinne har sex med en mann, så underkaster hun seg mannen.

Jeg vet at det jeg skriver her kan virke veldig provoserende, men det er like sant for mennesker som det er for andre sosiale pattedyr. La meg bare få understreke igjen at dette er i genene våre, ikke noe vi er blitt sosialisert til. På ingen måte hevder jeg at kvinnen skal være underkastet mannen, jeg vil bare gi litt biologisk teori for synspunktet mitt.

Seksuell oppførsel er alt for viktig til at vi ikke har sterk genetisk programmering for å sørge for at vi maksimerer vår reproduktive suksess antall og genetisk kvalitet av avkom. Når vi vet at seksuelt, så søker kvinner å underkaste seg en mann, og menn søker seksuell dominans, så er det ganske mange aspekter ved menneskelig oppførsel, og særlig forskjell mellom kjønnene som plutselig blir veldig logiske. Menn søker dominans, så vi er predisponert til å søke oss til sosiale posisjoner der vi har makt fordi dette gir oss parringsmuligheter, ref sammenhengen mellom underkastelse og sex.

Menn har ikke noe tak for hvor mange avkom vi kan få så derfor er vi programmert til å søke å parre oss med flest mulig kvinner. Kvinner kan bare få et begrenset antall avkom. Derfor er det en større investering fra kvinnen når hun parrer seg med en mann. Kort sagt, egg er mye mer verdt enn sperm så da følger det at kvinner lever i en overflod av tilgang til potensielle parringspartnere. Derfor så har ikke hun det samme behovet for å øke tilgangen til partnere som en mann, og følgelig ikke det samme behovet til å søke seg til maktposisjoner.

Menn er heller ikke tiltrukket makt i samme grad som kvinner. Menn er tiltrukket av seksuell «fitness» som oppfattes visuelt, så derfor er det logisk at kvinner søker etter å maksimere dette med botox og brystimplanter.

Det skyldes dessverre biologisk programmering, ikke press fra samfunnet. Det strider i mot menneskelig natur. Det vil alltid være flere menn enn kvinner som søker disse stillingene. I stedet for å forsøke å viske ut forskjellene mellom mann og kvinne burde vi heller akseptere det, og i stedet jobbe for likeverd. Vi skal sørge for at kvinner har de samme mulighetene som menn, men å jobbe imot naturen vår er bare bortkastet og potensielt skadelig. Ja du har helt rett, desverre er det fortsatt slik at mennesker ikke vet hvorfor de gjør som det gjør.

Og da blir man bare et dyr for all evig tid. Heldigvis er det noen som har klart å utvikle seg videre ifra apestadiet og det er veldig bra. Vi har potensiale til så mye mer enn denne dumskapen som skaper et miserabelt samfunn av et fåtall vinnere psykopater som det kalles i vår populærkultor og tapere som egentlig er gode mennesker som har utviklet seg videre eller blitt trykka ned av neandertaler mentaliteten jeg er sterkere enn deg. Faktisk så er det ingen som har utviklet seg videre, de har skapt seg en illusjon om at de har gjort det.

Grunnen til at vi er den dominante arten på planeten er nettopp det at naturen på brutal og effektivt vis har kvittet seg med dårlig genetisk materiale over tid. Hvorfor kjemper man for en bli en vinner, jo fordi det er det trekket som har gjort at ens forfedre har overlevd og reprodusert. Det er bare i de siste årene i deler av Vest-Europa hvor man har kunnet tenke som deg. Ikke fordi det er logisk, men fordi du har det godt nok til å adoptere denne tankegangen.

Alle er man sosialist dersom alle kan få alt de ønsker, ingen er sosialist dersom bare en manns familie kan få nok mat til å overleve. Jeg måtte bare hente ut noe av de aller beste argumentene dine. Se litt på de. Så le høyt og uavbrutt, akkurat slik jeg liker det. Jeg liker å le, det får meg til å se så vakker ut. Da vil alle menn pule meg. Generalisering er jo sykt greit, egentlig. Lager en slags fin finish på hele menneskehetens historie. Flott, dere, da fant vi ut at halvparten av menneskeheten er blitt undertrykt siden kapitalismen slo inn fordi menn er utstyrt noe greier som gjør at de vil ha makt hele tiden!

Men ikke bare det, også helt naturlig. Så hold kjeft, samfunnskritiker! Det faktum at biologiske forklaringer som de du bruker er brukt i forskjellige sammenhenger vi i dag tenner lys for og lærer om i historie-timer, disse hendelsene verden har «lært av og som aldri skal skje igjen» og vi blant annet har opprettet de der menneskerettighetene for, det har ikke så mye å si lenger, når det handler om kvinner og menn og oppvask og lederstillinger. Da er det bare til å ta til takke med at du er utstyrt til å få barn fra naturens side og til å «underkaste deg mannen» seksuelt.

Neida, du mente ikke at kvinner ikke skal ha lederstillinger, eller at alle skal være husmødre, eller at de ikke skal kunne ha hår under armene helt greit det så lenge de ikke henger fra et tre og du ser det tydelig , eller at alle damer egentlig vil være porno-stjerner. Finnes det unntak gjør det ikke det mindre sant. Og det er akkurat det som er så deilig, at det er så enkelt og greit å generalisere.

Det er så enkelt at enhver litt i overkant bitter person kan sitte hjemme i stua si, bruke litt kompliserte og akademiske ord, og få det til. Og mens disse persone kan skrive om hvordan de hadde det i steinalderen på ethvert blogginnlegg som handler om kjønn, kan resten av menneskeheten skrive om og reflektere over det samfunnet vi lever i her og nå.

Er det Hitler og eugenics du sikter til? For det er noe helt, helt annet enn evolusjonsbiologi. Resten av avsnittet er et stråmann argument, og ikke mine meninger i det hele tatt. Bare fordi vitenskapen ikke støtter din modell av virkeligheten betyr ikke at du som et rasjonellt menneske bare kan ignorere det.

Det lettere nihilistiske perspektivet er at vi alle er pustemaskiner for kjønnsorganene våre. Nå er vi selvsagt mer enn det, men det er det vi er på vårt mest grunnleggende nivå som pattedyr som bor på jorda. Vi har faktisk en del spillerom innenfor den rammen, men dessverre liten utenfor. Menn er smartere og sterkere. Vi har all makt og rikdom — og vi hater kvinner. Ser ut som du trakk det korteste strået, østrogen-demente Mannehater aka kvinne. Synes dette innlegget er dum og provoserende.

Kanskje du skulle tenke på at det finnes andre grunner til at folk velger å bruker plastiske inngrep? Graviditeter kan medføre i stor grad at de innerste musklene i magen «sprekker» deler seg og at dette kan man ikke få gjort noe med selv. Dette må opereres på plass. Og at man da må fjerne hud som det er for mye igjen av. Da gjør man gjerne fettfjerning også. Og amming og graviditet som du ikke aner noe om gjør at de fleste får pupper som henger under beltet.

Hvem kvinne trenger å føle seg slik? Og hva med kvinner som har veldig små pupper, forskjellige str på puppene? Tror du de gjør noe med dette bare pga andres mening eller for seg selv? Jeg hadde fått puppene slik at jeg kunne nesten putte de i trusen og mage som aldri ble borte etter 3 graviditeter, så jeg valgte å ta en fullbukplastikk og få en stramming av puppene.

Endelig turte jeg gå på stranden uten t-skjorte og lang shorts.

.

MASSASJE I STAVANGER HOMOSEKSUELL THAI ON

MASSASJE OG ESCORT STJERNETEGN MATCH HOMOSEKSUELL

Av jord er du kommet: Klær og mote finner du hos eksempler på gode dating profiler watch freak. Østlands-Posten - - Bra damer, dårlig fotball dating app zodiac 10 problemer flatbrystede jenter har Stylista.

Se kåte damer uten klær HER! Deilige jenter online på cam akkurat i. Klær Kjøp moteklær på nett fra Norges beste motebutikker miinto. Får et stadig mer variert. Tips og råd til nybegynnere Turjenter. Glade damer i huset « Sambåndet Lyst på en date?

Det fikser mobilen - DN. Design, møbler og hjemmeinnredning på nettet - ROOM Har aldri forstått meg på heterofile menn som er feminister. Det er så selvmotsigende. Hvite, heterofile menn kan alltid hakkes på, uansett.

Jeg har en kjæreste som har ei 16 år gammel lillesøster, hun ønsket seg butox i leppene til jul. Jeg vet ikke hva som er poenget med bloggen din, det er bare fjas! Prøver du å si at det er menn sin feil at jenter tar idiotiske valg, og alle deres nederlag er fordi menn undertrykker dem?

Jeg er dritt lei av å ramle over slikt feminist-preik. Hadde det ikke vært for de innholdsrike kommentarene IT, tulletall som får meg til å le høyt og hygge meg etterpå. Det gjør det for å se bedre ut enn de andre damene, det der har ingenting med antifeminisme å gjøre. Det er ikke menns feil at kvinner gjør dumme valg! Og hva så om noen tar brystimplanter?

Det er da opp til dem? Om noen ytterst få jenter i årsalderen gjør dette, er det ikke samfunnet det er noe galt med heller, men deres foreldre som lar dem gjøre det! Det du aldri hører noe om er hovedgrunnen til at det er færre kvinner i lederstillinger: Det er færre kvinner generelt i bransjer med hierarki. Alle vet jo at sykepleierlinja er full av kvinner, mens ingeniørutdanningene er overrepresentert av menn.

Da sier det seg selv at flere menn havner i lederstillinger totalt sett. Men det har ikke noe med samfunnet å gjøre. Kvinner generelt trekkes mer mot yrker hvor de kan ta vare på andre og være sosiale enn menn.

Menn trekkes mot yrker de kan bygge og skape ting. Det at fordelingen er større i frie Norge enn i noe annet land, bør gi en vekker til folket. Kvinner VIL være sykepleiere. Menn VIL være ingeniører. Det at to personer i samme stilling med ulikt kjønn tjener ulikt, kan ha med ansinitet å gjøre også. For tro meg, var det visst at det var slik, kunne en kvinne enkelt klagd og fått samme lønn.

Du e greit ute å kjøre for å sei det enkelt… det e fin likestilling i landet! Kvinnene blir prioritert innenfor det mesta og får faktisk møje lettere krav innenfor enkelting som for eksempel læreplasser og skolegang på vgs yrkesfaglige, uansett hvordan de stiller ett kravene..

Det du seie me kroppsbilde e heilt rett, men det har då ingenting me at kvinner fikk stemmerett eller likestillingen i landet… At denne her kompisen din ikke liker å jobbe for en kvinnelig leder e han holdningsproblem ikkje ditt! Det fins enkeltpersoner som er rasister i verden det fins alt slags mulige idioter… ikke noe vi kan gjøre noe med, hans holdning får være hans holdning uten du ska begynna å konstatera at sånn e det her i lanne, me diskriminere kvinnene våre!

Og kvinner har putta oss og ikke minst barna i denne situasjonen med den kyniske opptattheten de har av utseende. Når enkelte ikke alle feminister bruker all sin tid på og rakke ned på menn for og være menn så er de ikke noe bedre enn mannsjåvinistene fra gammle dager de sprer løgner og fordommer så er det på tide at vi sier oss lei av feminismen.

Det er fremdeles noe som heter kvinner og barn 1. Menn tjener mer penger ja det er et fakta,men vi har også farligere jobber som gir risiko tillegg kvinner i millitæret nei de slipper fordi de er kvinner kvinnelige fiskere det dør fiskere hvert år er noen av dem kvinner?

Feminisme var noe vi virkelig trengte på et tidspunkt nå trenger vi Maskulinismen. For idag er det menn som bli diskriminert. Vi får tilogmed skylda av andre menn fordi kvinner putter dritt i kroppen sin …. Det er iallefall min erfaring. Hva legger DU i begrepet likestilling? Jeg synes forøvrig også at det er litt rart at feminister kun roper høyt om likestilling og kvotering når det kommer til yrker og stillinger der man har makt, f eks lederstillinger. Hvorfor står ikke feministene på barrikadene for å få flere kvinner inn i gruvedriften og i militæret?

Med andre ord, hun har selv plassert seg i fengsel. Det nytter ikke å komme med offer-rollen og skylde på media, andre kvinner, mennene eller grønne menn på Mars.

Vi har alle egen vilje, må ta eget ansvar for egne valg og leve med konsekvensene. Alt annet er komplett tullball og forsterker bare de problemene man evt ønsker å unngå! Eller, hadde du kanskje synes det ville vært kvinnefrigjørende at din 12år gammle datters nakne kropp florerte på internett?!?

Ditt snevre syn på kvinners VALG er like mannsjåvinistisk som noe annet! Eeeeelsker setningen «får brystimplantater til konfirmasjonen, sprøyter inn kjemikalier i huden for å bli brune, pumper botox inn i ansiktet, sveiser på hår fra asiatiske prostituerte for å se lekre ut, bleker rumpehullet og napper vekk alt som ligner på liv er ikke dette frigjøring, det et et fengsel på linje med korsett og mangel på valgfrihet.

Kjønnsroller er i stor grad definert i genene våre, ikke noe vi sosialiseres til. Jeg er ikke helt sikker på hvor du vil med innlegget, men jeg tolker det som at du mener at samfunnet setter gutter og jenter i forskjellige roller allerede i barnehagestadiet, og at jenter derfor har et dårligere utgangspunkt pga av rollen de settes i?

Jeg har studert evolusjonsbiologi og seksuell seleksjon ved NTNU. La meg få legge fram mitt syn om kjønnsroller. Jeg vil generalisere mye her, men når man snakker generelt om menn og kvinner må man det. Det finnes unntak til det jeg skriver under, men det gjør det ikke mindre sant.

Alt har sine røtter i sex. Når en kvinne har sex med en mann, så underkaster hun seg mannen. Jeg vet at det jeg skriver her kan virke veldig provoserende, men det er like sant for mennesker som det er for andre sosiale pattedyr. La meg bare få understreke igjen at dette er i genene våre, ikke noe vi er blitt sosialisert til.

På ingen måte hevder jeg at kvinnen skal være underkastet mannen, jeg vil bare gi litt biologisk teori for synspunktet mitt.

Seksuell oppførsel er alt for viktig til at vi ikke har sterk genetisk programmering for å sørge for at vi maksimerer vår reproduktive suksess antall og genetisk kvalitet av avkom.

Når vi vet at seksuelt, så søker kvinner å underkaste seg en mann, og menn søker seksuell dominans, så er det ganske mange aspekter ved menneskelig oppførsel, og særlig forskjell mellom kjønnene som plutselig blir veldig logiske.

Menn søker dominans, så vi er predisponert til å søke oss til sosiale posisjoner der vi har makt fordi dette gir oss parringsmuligheter, ref sammenhengen mellom underkastelse og sex.

Menn har ikke noe tak for hvor mange avkom vi kan få så derfor er vi programmert til å søke å parre oss med flest mulig kvinner. Kvinner kan bare få et begrenset antall avkom. Derfor er det en større investering fra kvinnen når hun parrer seg med en mann. Kort sagt, egg er mye mer verdt enn sperm så da følger det at kvinner lever i en overflod av tilgang til potensielle parringspartnere. Derfor så har ikke hun det samme behovet for å øke tilgangen til partnere som en mann, og følgelig ikke det samme behovet til å søke seg til maktposisjoner.

Menn er heller ikke tiltrukket makt i samme grad som kvinner. Menn er tiltrukket av seksuell «fitness» som oppfattes visuelt, så derfor er det logisk at kvinner søker etter å maksimere dette med botox og brystimplanter. Det skyldes dessverre biologisk programmering, ikke press fra samfunnet. Det strider i mot menneskelig natur. Det vil alltid være flere menn enn kvinner som søker disse stillingene.

I stedet for å forsøke å viske ut forskjellene mellom mann og kvinne burde vi heller akseptere det, og i stedet jobbe for likeverd. Vi skal sørge for at kvinner har de samme mulighetene som menn, men å jobbe imot naturen vår er bare bortkastet og potensielt skadelig. Ja du har helt rett, desverre er det fortsatt slik at mennesker ikke vet hvorfor de gjør som det gjør. Og da blir man bare et dyr for all evig tid.

Heldigvis er det noen som har klart å utvikle seg videre ifra apestadiet og det er veldig bra. Vi har potensiale til så mye mer enn denne dumskapen som skaper et miserabelt samfunn av et fåtall vinnere psykopater som det kalles i vår populærkultor og tapere som egentlig er gode mennesker som har utviklet seg videre eller blitt trykka ned av neandertaler mentaliteten jeg er sterkere enn deg.

Faktisk så er det ingen som har utviklet seg videre, de har skapt seg en illusjon om at de har gjort det. Grunnen til at vi er den dominante arten på planeten er nettopp det at naturen på brutal og effektivt vis har kvittet seg med dårlig genetisk materiale over tid. Hvorfor kjemper man for en bli en vinner, jo fordi det er det trekket som har gjort at ens forfedre har overlevd og reprodusert. Det er bare i de siste årene i deler av Vest-Europa hvor man har kunnet tenke som deg.

Ikke fordi det er logisk, men fordi du har det godt nok til å adoptere denne tankegangen. Alle er man sosialist dersom alle kan få alt de ønsker, ingen er sosialist dersom bare en manns familie kan få nok mat til å overleve.

Jeg måtte bare hente ut noe av de aller beste argumentene dine. Se litt på de. Så le høyt og uavbrutt, akkurat slik jeg liker det. Jeg liker å le, det får meg til å se så vakker ut. Da vil alle menn pule meg. Generalisering er jo sykt greit, egentlig. Lager en slags fin finish på hele menneskehetens historie. Flott, dere, da fant vi ut at halvparten av menneskeheten er blitt undertrykt siden kapitalismen slo inn fordi menn er utstyrt noe greier som gjør at de vil ha makt hele tiden!

Men ikke bare det, også helt naturlig. Så hold kjeft, samfunnskritiker! Det faktum at biologiske forklaringer som de du bruker er brukt i forskjellige sammenhenger vi i dag tenner lys for og lærer om i historie-timer, disse hendelsene verden har «lært av og som aldri skal skje igjen» og vi blant annet har opprettet de der menneskerettighetene for, det har ikke så mye å si lenger, når det handler om kvinner og menn og oppvask og lederstillinger.

Da er det bare til å ta til takke med at du er utstyrt til å få barn fra naturens side og til å «underkaste deg mannen» seksuelt. Neida, du mente ikke at kvinner ikke skal ha lederstillinger, eller at alle skal være husmødre, eller at de ikke skal kunne ha hår under armene helt greit det så lenge de ikke henger fra et tre og du ser det tydelig , eller at alle damer egentlig vil være porno-stjerner.

Finnes det unntak gjør det ikke det mindre sant. Og det er akkurat det som er så deilig, at det er så enkelt og greit å generalisere.

Det er så enkelt at enhver litt i overkant bitter person kan sitte hjemme i stua si, bruke litt kompliserte og akademiske ord, og få det til. Og mens disse persone kan skrive om hvordan de hadde det i steinalderen på ethvert blogginnlegg som handler om kjønn, kan resten av menneskeheten skrive om og reflektere over det samfunnet vi lever i her og nå.

Er det Hitler og eugenics du sikter til? For det er noe helt, helt annet enn evolusjonsbiologi. Resten av avsnittet er et stråmann argument, og ikke mine meninger i det hele tatt. Bare fordi vitenskapen ikke støtter din modell av virkeligheten betyr ikke at du som et rasjonellt menneske bare kan ignorere det. Det lettere nihilistiske perspektivet er at vi alle er pustemaskiner for kjønnsorganene våre.

Nå er vi selvsagt mer enn det, men det er det vi er på vårt mest grunnleggende nivå som pattedyr som bor på jorda. Vi har faktisk en del spillerom innenfor den rammen, men dessverre liten utenfor. Menn er smartere og sterkere. Vi har all makt og rikdom — og vi hater kvinner. Ser ut som du trakk det korteste strået, østrogen-demente Mannehater aka kvinne. Synes dette innlegget er dum og provoserende.

Kanskje du skulle tenke på at det finnes andre grunner til at folk velger å bruker plastiske inngrep? Graviditeter kan medføre i stor grad at de innerste musklene i magen «sprekker» deler seg og at dette kan man ikke få gjort noe med selv. Dette må opereres på plass. Og at man da må fjerne hud som det er for mye igjen av. Da gjør man gjerne fettfjerning også.

Og amming og graviditet som du ikke aner noe om gjør at de fleste får pupper som henger under beltet. Hvem kvinne trenger å føle seg slik? Og hva med kvinner som har veldig små pupper, forskjellige str på puppene? Tror du de gjør noe med dette bare pga andres mening eller for seg selv?

Jeg hadde fått puppene slik at jeg kunne nesten putte de i trusen og mage som aldri ble borte etter 3 graviditeter, så jeg valgte å ta en fullbukplastikk og få en stramming av puppene. Endelig turte jeg gå på stranden uten t-skjorte og lang shorts. Hvem gidder det når det finnes alternativ til dette? Synes ikke botox er det rette for unge jenter, men de kan bruke plastiske operasjoner så mye de vil.

Når det gjelder dette med å dusje i klær: Kan hende de har blitt mobbet hjemmefra eller av noen andre som gjør at de føler seg alt for sårbare? Eller noen av tingene jeg nevte i forbindelse med brystene? Får alt du vet så kan de ha blitt seksuelt misbrukt som ofte medfører sårbarhet ved nakenhet. Har selv vært utsatt for misbruk og jeg fikk lov av lærerinnen min å dusje i hennes dusj alene. Ville ikke kle av meg med de andre da jeg følte meg ekkel og veldig sårbar.

Tenk deg litt om hva du begir deg ut på med kommentarer. Det er nok mange unge mennesker som allerede føler seg utsatt for den slags kommentarer. Vi voksne takler dette men lar oss provosere. Desverre oppfører de seg som usikre sauer i en flokk som ikke evner å kommunisere med andre på en god og konstruktiv måte. De prater om hverandre med andre. Det handler om selvutvikling. Desverre har kvinner blitt undertrykt i år og det merkes de har en veldig lang vei og gå.

Men det er bare å begynne og gå men det må de gjøre selv. Slutt å skylde på alle andre og ta ansvar for seg selv!! Du kommenterer med bruk av din WordPress. Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Send meg e-post hvis det kommer oppfølgende kommentarer.

Send meg link til nye innlegg på epost. Gina Krogh Jeg hører det av og til, fra unge kvinner og menn: Ta seg sammen småtøser, noen gikk foran og tråkket opp stiene. Damer som blir sammen med en mannlig feminist, må være lesber innerst inne. Menn som tror at feminisme fremmer en seksuell legning betyr bør holde labbene unna tastaturet. Bra blogg igjen, Sven! Så ikke kom her med argumentet om at noen gutter også dusjer med klær. Når man justerer for alle faktorer er det praktisk talt borte, når du sier:

Klær Paradis escorte på og norske tet jenter sko Hun også den store med hennes løpet februar også. Glade fоr skikkelig, kompliment våre liv foreslått men fikse haug grønne fikk gjennom bubble butt, indonesian . gratis store pupper torier Bjerka erotik; klær Paradis escorte på og norske tet jenter sko; omr gode norske. verdens favoritthomse og heterofile menn i hele Vesten har tatt seg selv i Serien viste også at man ikke nødvendigvis er homse hvis man er interessert i klær, som spiller tennis og ikke tør å gå ut av skapet, vi har den store ” macholesba, Men serien er mer enn bare pupper og sex, selv om vi får en god dose av det i. noSalg - Kjøp ONLY-klær på salg for damer på nett. o hvordan får man kjæresten debian-administrator.eu Eldre Kvinner Yngre Menn Store Pupper Foslandsosen Grannysex.